En oberoende och kostnadsfri tjänst

FlyttaPensionen hjälper dig att få koll på dina pensionspengar. Genom att kontakta samtliga pensionsbolag tar vi reda på vart dina pengar är placerade samt vilka årliga avgifter du betalar. Vi sammanställer informationen som sedan presenteras för dig av en auktoriserad pensionsrådgivare.

Du bestämmer

Du och din pensionsrådgivare går tillsammans igenom vart du betalar onödigt höga pensionsavgifter. Du får sedan förslag på hur du kan sänka dina avgifter. Det är helt och hållet upp till dig om du vill göra någon förändring i ditt sparande för att få en högre pension.

Robert Nilsson

Robert Nilsson, Grundare FlyttaPensionen.se

Mitt namn är Robert Nilsson och jag är entreprenör. Jag driver en rad sajter som gör vardagen lite enklare för oss konsumenter. FlyttaPensionen.se är skapad så att man på ett enkelt och kostnadsfritt sätt ska få kontroll över vilka årliga pensionsavgifter man betalar. Tjänsten lanserades efter att jag själv känt missnöje med mitt gamla försäkringsbolag. Försäkringsbolaget hade en avkastningsgaranti på 3 % per år men detta levde de inte upp till. När jag dessutom märkte att de tog ut onödigt höga pensionsavgifter bestämde jag mig för att flytta pensionen. När jag förstod att de flesta faktiskt betalar onödigt höga pensionsavgifter valde jag att skapa denna tjänst. Jag hoppas att du gillar tjänsten och att du också kan sänka dina avgifter!Se hur vi kan hjälpa dig!

FlyttaPensionen.se

FlyttaPensionen.se är en oberoende tjänst för dig som vill få koll på vart dina pensionspengar är placerade samt vilka avgifter du betalar. Vi sammanställer informationen som sedan presenteras för dig av en auktoriserad pensionsrådgivare.
Helt kostnadsfritt!

 

Tillstånd & Personuppgifter

Samtliga pensionsrådgivare som vi godkänt är registrerade försäkringsförmedlare och står därmed under finansinspektionens tillsyn. Tillstånden omfattar förmedling av fondandelar, investeringsrådgivning om fondandelar, försäkring i samtliga livförsäkringsklasser, olycksfalls- och sjukförsäkring.

Vi behandlar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen - PuL.

 

Kontakt

Tel: 020-12 12 77
E-post: info@flyttapensionen.se

© FlyttaPensionen.se